Poslovna kultura

Čime se odlikuje TPA kao poslodavac?

Na ovom bismo mjestu mogli pisati o raznim kriterijima koji obilježavaju poslovnu kulturu TPA : timski duh, uvažavanje i priznanje, pravednost, otvorenost te mnogo više. Svi su ovi aspekti zaživjeli u našoj kompaniji. Međutim, ruku na srce, razlikuju li nas ove vrijednosti od drugih društava?

Što, dakle, naši zaposlenici osobito cijene kod TPA , čime se to odlikuje TPA kao poslodavac i što nas čini jedinstvenim? Ovo smo pitanje postavili našim zaposlenicima i dobili jasan odogovor: U kompaniji TPA ne osjećam se samo kao „kotačić“ u velikom pogonu, već kao važan dio kompanije. I to na svim razinama i pozicijama ovog društva.

Kako to postižemo?

Uvjereni smo da rad pruža zadovoljstvo i ispunjava samo ako je zaposlenicima jasan smisao njihovog posla, odnosno kada se točno zna zašto se rade određene stvari i kada se naposljetku rezultat vlastitih napora može prepoznati u ukupnom rezultatu. Kako bismo to ostvarili za naše zaposlenike, za cilj smo postavili tri faktora uspjeha:

Svoje zaposlenike želimo

  • inspirirati

  • uključiti

  • informirati

Svi naši interni procesi usmjereni su na ova tri faktora uspjeha te u tom cilju svakodnevno zajednički radimo na tome kako bi ova tri faktora uspjeha što više zaživjela i time se učvrstila naša jedinstvena pozicija poslodavca.