Usluge

Porezno savjetovanje

Kvalitetno savjetovanje na području poreznih pitanja zahtijeva detaljno poznavanje pravnih propisa te sposobnost točne procjene situacije i potreba klijenata. TPA stručnjaci sposobni su dovoljno rano prepoznati nadolazeće propise i otvorene porezne opcije, te svojim klijentima pružiti visokoprofesionalne usluge.
Detaljniji pregled

Računovodstvo

Računovodstvo je neizostavan dio svake kompanije. Naš računovodstveni odjel pruža sve usluge potrebne za uspješno praćenje i vođenje poslovanja te ispunjavanje svih zakonskih izvještajnih obveza. Prilagođavamo se specifičnim zahtjevima klijenata koji proizlaze iz aktivnosti pojedinih kompanija.
Detaljniji pregled

Revizija

TPA revizija vam, osim revizije financijskih izvještaja i specijalnih revizija, pruža stručna znanja poslovnog savjetovanja i međunarodnog računovodstva (MSFI / HSFI / Njemački-GAAP). Naša je revizorska odgovornost proteže se daleko izvan puke potvrde da su godišnja financijska izvješća sastavljena u skladu sa zakonskim propisima.
Detaljniji pregled

Savjetovanje

Fokus našeg savjetovanja temelji se na mjerljivim prednostima za naše klijente. Osnova za individualno savjetovanje povjerljiv je odnos klijenta i savjetnika koji uključuje iskusne stručnjake iz raznih savjetodavnih područja, koji koriste sofisticirane i kvalitativne metode, te visoka stručnost na području poreza i revizije
Detaljniji pregled