Filozofija

Naša filozofija

TPA Grupa vidi sebe kao Vašeg partnera – na vašoj razini – partner na kojeg se uvijek možete osloniti. Smatramo da:

Samo oni koji komuniciraju na ravnopravnoj osnovi i koji se mogu poistovjetiti sa svakim projektom mogu pronaći najprikladnije rješenje. To je ono što podrazumijevamo pod poslovanje licem u lice. Upravo to provodimo u djelo iz dana u dan, na lokalnoj i međunarodnoj razini u područjima poreznog savjetovanja, računovodstva, revizije i savjetovanja.

Poslovanje licem u lice. Zato jer je svaki klijent važan.

Mi govorimo Vašim jezikom, poznajemo Vašu poslovnu djelatnost i posvećeni smo Vašim potrebama. Svaka konzultacija počinje detaljnim razgovorom. Temeljem toga zajedno dolazimo do najprikladnijeg rješenja i pomažemo Vam u njegovu provođenju. Naši stručnjaci brinu o Vašim konkretnim potrebama, znaju i prate širu sliku dok su istovremeno usredotočeni na najvažnije: Vaš uspjeh.

Važan je zahtjev, a ne veličina.

Tražite li partnera koji će voditi brigu o Vašem računovodstvu, pomoći Vam u donošenju strateških odluka ili pripremiti za reviziju? U TPA smo usredotočeni na Vaše potrebe. Mi volimo izazove. Pouzdani smo i kreativni u našem poslu te možemo donijeti brza i kompetentna rješenja. To je budućnost za male i srednje kompanije kao i za veće grupacije ili javne ustanove.

Lokalno, regionalno, globalno. S partnerom koji je uvijek na Vašoj strani.

Gdje god da nas naš klijent treba – nikad nismo daleko. Profitirati ćete zahvaljujući vrhunskim savjetima i individualnoj lokalnoj podršci.

TPA Grupa je nezavisna članica internacionalne grupe te je stoga u stanju svojim klijentima pružiti pristup globalnoj mreži poreznih savjetnika, revizora i kozultanata.

Prostor za napredak. Potičemo osobni napredak.

Zaposleni u TPA pristupaju radu s povećanom pažnjom na svakodnevnoj bazi. Podupiremo ih u neprestanom razvoju. Uz to što pružamo široki spektar prilika za napredak i daljnje napredovanje baziramo se na još jednu stvar: prostor za osobni napredak. Ljudi mogu razviti svoje sposobnosti samo ako su sretni na svome radnom mjestu i ako je radno okruženje pozitivno.