Važna obavijest vezana uz COVID-19

17. March 2020 | Vrijeme čitanja: 1 Min

Zbog trenutne situacije vezane uz COVID-19 želimo vas informirati o koracima koje TPA trenutno poduzima kako bi obuzdala širenje virusa, ali i osigurala ispunjenje svojih obveza prema klijentima.

Zdravlje naših kolega, klijenata i poslovnih partnera za nas je najveći prioritet, pa smo stoga počeli primjenjivati opsežne mjere kako bismo umanjili opasnost od zaraze.

Sve naše obaveze biti će izvršavane uredno i u roku, kao i do sada, osim u slučaju potpune karantene i nepredvidivih situacija. Uobičajeno radno vrijeme ostaje isto.

  • Sve naše drage partnere i klijente koji nam šalju dokumentaciju molimo da nam u što većoj mogućoj mjeri šaljete elektronski. Naravno oni koji nisu u mogućnosti i ukoliko je potrebno nešto poslati u originalu, molimo Vas da se putem maila najavite radi dogovora oko preuzimanja, ili dokumentaciju pošaljete poštom.
  • Molimo Vas da poštu šaljete kao obične pošiljke radi izbjegavanja direktnog kontakta s kuririma.
  • Sve zakazane sastanke organizirat ćemo preko telefona, skype/teams ili drugih platformi, te ćemo Vas o tome svakako obavijestiti i naravno prilagoditi se Vašim mogućnostima.

Ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti stupiti u kontakt sa našim zaposlenicima sa kojim uobičajeno radite, nazovite nas ili pišite na:
+385 1 6461 780 / office@tpa-group.hr

U nadi da će se sve vrlo brzo vratiti u normalu, srdačno Vas pozdravljamo i stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije.