Turizam i hotelska industrija

| Vrijeme čitanja: 2 Min

U branši turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva nužna je brza reakcija na nove navike potrošača. Trendovi koje stvaraju potrošači moraju se brzo analizirati kako bi bi se poslovanje moglo što učinkovitije prilagoditi promjenjivom tržištu i novostvorenim uvjetima tržišnog natjecanja.

TPA duži niz godina uspješno savjetuje društva u sektoru turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva. Kao rezultat dugogodišnjeg rada u savjetovanju imamo sva specifična znanja u ovoj branši, što je od presudne važnosti za naše klijente u ovom sektoru. TPA nudi rješenja rađena po mjeri – prilagođena vašem društvu i vašoj ekonomskoj situaciji – sada i u budućnosti.

Naši klijenti su investitori, vlasnici i menadžeri u sektoru hotelijerstva i ugostiteljstva, operatori u djelatnostima putovanja i razonode, turistički savezi i tvrtke dobavljači, turističke organizacije i javna poduzeća. Povjerenje i sigurnost za nas su najvažniji: tijekom procesa rješavanja problema prioritet nam je ekonomska održivost našeg klijenta.

Mnogi lokalni uredi u srednjoj i istočnoj Europi jamče znanje na nacionalnoj razini, neposrednu blizinu klijentu i osobnu potporu. Kao dio međunarodne vodeće turističke mreže konzultanata Baker Tilly, uspješno poslujemo širom svijeta. Naša prednost i vizija očituju se kroz poznavanje specifičnosti vezanih za domaća i strana tržišta što je rezultat suradnje s interesnim lobijima, upravljačkim mrežama te vodećim domaćim i stranim sveučilištima i institutima.