TPA Hrvatska predstavlja: SEE Tax Desk

| Vrijeme čitanja: 2 Min

Mi u TPA razumijemo potrebu za trenutnim pristupom poreznim savjetima regionalnih sjedišta za regiju jugoistočne Europe i nudimo konsolidirano porezno savjetovanje za cijelu regiju. Omogućavamo vam jedan jedini kontakt, TPA SPOC (Single Point of Contact), osobu koja će biti odgovorna za bilo koji porezni upit koji imate, čak i ako tražite informacije za cijelu regiju. Pomažemo vam u dobivanju konsolidiranog mišljenja na prikladan način.

Podrška vašim aktivnostima u jugoistočnoj Europi

Jugoistočna Europa doživjela je zavidnu transformaciju danas je među najbrže rastućim gospodarskim regijama u svijetu. Stoga su međunarodne tvrtke počele uspostavljati regionalna središta za područje jugoistočne Europe kako bi koordinirale svoje aktivnosti na novim tržištima.

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju sposobnost prilagodbe ubrzano postaje sve važnija. Izazov s kojim se regionalna sjedišta u jugoistočnoj Europi trenutno suočavaju je, ukoliko imaju porezne upite za više zemalja u regiji, moraju se obratiti nekolicini lokalnih savjetnika pa gube dragocjeno vrijeme.

Ogromna korist za sjedišta

Razumijemo potrebu za trenutnim pristupom poreznim savjetima i nudimo naša regionalna sjedišta kao jedinstvenu uslugu.

Možemo vam pružiti jednu točku kontakta, TPA SPOC, za porezne savjete vezane uz SEE regiju. TPA SPOC je odgovoran za sve porezne upite koje imate, čak i ako tražite informacije za neku drugu državu ili cijelu regiju.

Naš tim razvija i nudi individualna, sveobuhvatna, inovativna rješenja i usluge po mjeri.

Pojednostavnjivanjem procesa i omogućavanjem da na prikladni način dobijete konsolidirano mišljenje, želimo vam osigurati fokusiranje na vaše osnovno poslovanje te vam uštedjeti vrijeme i novac.

Imamo odgovore na sva vaša porezna pitanja, posebice:

  • Iseljenici
  • Tax Due Diligence
  • Posebna pitanja vezana uz porez
  • Strukturiranje poreza / nacionalno i međunarodno
  • Transfer Pricing
  • PDV savjetovanje / nacionalno i međunarodno
  • Sve ostale upite

Lokalni korijeni. Međunarodni uspjeh.

Naša snaga u pružanju učinkovitih transnacionalnih savjeta na tržištima jugoistočne Europe je izuzetna i impresivna. Zahvaljujući snažnim lokalnim korijenima u zemljama jugoistočne Europe uspjeli smo razviti dubinsko razumijevanje odgovarajućih poreznih i kulturnih osobitosti svakog pojedinačnog tržišta.

Vaša jedinstvena točka kontakta: TPA stručnjaci za jugoistočnu Europu

Vaša kontakt osoba