Samostalne djelatnosti

| Vrijeme čitanja: 1 Min

Izraz slobodno zanimanje je zajednički naziv za niz različitih profesionalnih skupina koje savjetujemo prema njihovim specifičnim profesionalnim potrebama. Spektar profesija koje pokrivamo zaista je širok, od arhitekata, sportaša pa sve do pjevača, glumaca, građevinskih inženjera, itd. – zahtjevi ove skupine različiti su kao i spektar profesija koje obuhvaća.

U većini slučajeva naši su klijenti “usamljeni borci” ili mala i srednja poduzeća koja žele zadržati porezne izdatke na što je moguće nižoj razini. TPA stručnjaci mogu vam pomoći da steknete kontrolu nad svojim financijama i osigurati vam  što više informacija kako bi vam olakšali donošenje odluka.

Kroz pružanje usluga poput računovodstva i obračuna plaća, pomažemo vam da obavljanje svojih administrativnih poslova svedete na minimum – samostalna djelatnost ne mora nužno značiti da sav posao morate obaviti sami. U današnje vrijeme, osobito u slučaju slobodnih zanimanja, angažiranje vanjskih stručnjaka za određene usluge postaje standard poslovanja, što vam omogućuje da se koncentrirate na ono što je doista bitno za obavljanje profesije koju ste odabrali.