Novi TPA ured u Crnoj Gori: partner Dušanka Ivović

10. January 2019 | Vrijeme čitanja: 2 Min

TPA Partner Dušanka Ivović , TPA Podgorica, Crna Gora

Od prosinca 2018. godine Dušanka Ivović je, kao partner u Crnoj Gori, ojačala TPA grupu. Odgovorna je za osnivanje ureda u Podgorici, čime se uspješno nastavlja širenje tvrtke u prodručju pružanja usluga poreznog savjetovanja i revizije.

Crna Gora proširuje pružanje usluga na Balkanu

Dana 7. prosinca 2018. godine, potpisan je ugovor u uredu TPA u Beču, čime se otvara put TPA grupi u Crnoj Gori.

Thomas Haneder, TPA partner koji je, između ostalog, odgovoran i za Crnu Goru, rekao je sljedeće: “Pridruživanjem Dušanke Ivović proširuje se domena našeg poslovanja za naše klijente na Balkanu. Dušanka odlično razumije tržište Crne Gore i vrhunski je stručnjak”.

Suradnja je utemeljena na znanju (know-how), dugogodišnjem iskustvom i inovativnim idejama novog TPA partnera.

Prije pridruživanju TPA, Dušanka Ivović je bila aktivna u industriji više od 20 godina i bila je izuzetno uspješna u Crnoj Gori radeći u više tvrtki iz “Velike četvorke”. O novoj poziciji kaže: “Radujem se što sam dio rastuće TPA grupe i razvoju novih puteva za tvrtku u Crnoj Gori”.

Kontakt u Crnoj Gori

Trg nezavisnosti 3
Podgorica
Tel: +38269074612

Lokalnim i međunarodnim investitorima i tvrtkama sada mogu biti direktno pružene usluge u Podgorici u području porezbog savjetovanja, revizije i poslovnog savjetovanja.

Potpisivanje ugovora: Bojan Žepinić (TPA Srbija), Manuela Ponesch-Urbanek (TPA Austrija), Dušanka Ivović (TPA Crna Gora), Thomas Haneder (TPA SEE), Monika Andrić (TPA Srbija)

TPA – pionir u industriji

Već 1993. godine, Austrijska porezno-savjetodavna tvrtka TPA pokazala se kao pionir u industriji, nakon proširenja u susjedne zemlje Središnje i Istočne Europe. Prvi ured izvan Austrije otvoren je u Mađarskoj, a zatim i u Češkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Poljskoj, Hrvatskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji, Albaniji, a sada i u Crnoj Gori.