Međunarodna online konferencija o kontrolingu

5. November 2020 | Vrijeme čitanja: 1 Min

Tema konferencije nadahnuta je ekonomskom krizom izazvanom pandemijom COVID-19, koja je jaki okidač za fokusiranje na kontroling.

Predavači će ove godine biti sjajni stručnjaci iz Njemačke, Rusije, Austrije, Velike Britanije, Poljske, Španjolske, Slovenije i Hrvatske koji će govoriti o 13 tema usko vezanih uz aktualna menadžerska i kontrolerska pitanja i potkrijepiti ih praktičnim primjerima.

Teme su povezane s “novom normalnom” budućnošću menadžmenta, brzim reakcijama kontrolinga i najboljim ključnim pokazateljima u ovom trenutku te posebno s izvještavanjem, ali i s aktualnostima u odnosu između financijskog i menadžerskog računovodstva, rješenjima u području računovodstva troškova, izazovima kontrolinga u javnoj bolnici i mnogim drugima.

Konferencija je namijenjena svim razinama kontrolera, vlasnicima tvrtki, svim razinama menadžera i planera, podatkovnim znanstvenicima (data scientists), analitičarima podataka (data analysts), IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima kao potpori kontrolingu (BI, DW, planiranje), financijskim i računovodstvenim menadžerima i svima drugima koji osjećaju da novo doba upravljanja kuca na vrata

Konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider i ove godine pod pokroviteljstvom ICV-a – Internationaler Controller Verein (Međunarodne udruge kontrolera) organiziraju ICCC – International Controlling Conference in Croatia – najveći kontroling događaj u Hrvatskoj i regiji.

No, ove godine je konferencija preseljena na platformu ZOOM i produljena je na dva dana, a okuplja mnogo više međunarodnih stručnjaka.

 

Izvor: Kontroling Kognosko