Expo Real 2019

26. September 2019 | Vrijeme čitanja: 1 Min

Najveći europski sajam nekretnina i ulaganja u prateće industrije sinonim je za umrežavanje, tržišnu orijentaciju i vrijedne poslovne kontakte.

Na površini od 64.000 kvadrata, u šest dvorana, više od 1.700 izlagača predstavlja cjelokupni opseg industrije nekretnina.

Stručnjaci iz više od 25 zemalja na štandu za nekretnine B2.131!

Veselimo se što ćemo vas dočekati u Expo Realu. Osim stručnjaka za nekretnine iz Austrije i Baker Tilly eksperta iz Njemačke, pridružit će nam se stručnjaci TPA iz naših ureda u 11 zemalja središnje i jugoistočne Europe, kao i eksperti za nekretnine i savjetnici iz različitih tvrki Baker Tilly International mreže iz čitavog svijeta.

Prošle godine konzultanti iz više od 25 zemalja – Njemačke, Velike Britanije, Luksemburga, Rusije, Španjolske, Švicarske, Ukrajine, Danske, Nizozemske, ali i Ujedinjenih Arapskih Emirata… – bili su prisutni na našem štandu B2.131. Saznajte više o našoj međunarodnoj mreži nekretnina!

Naši stručnjaci za nekretnine vesele se susretu s Vama!

Upoznajte TPA grupu kao i obično u hali B2, štand 131. Možete iskoristiti našu snažnu lokalnu i međunarodnu mrežu i naše bogato iskustvo u strukturiranju i implementaciji složenih projekata u poručju nekretnina.

Da biste ugovorili pojedinačne sastanke, obratite se svom osobnom kontaktu u TPA ili pošaljite e-mail na: service@tpa-group.at

Vaša kontakt osoba