Poslovna područja

Bez obzira na to planirate li tek započeti karijeru ili već posjedujete iskustvo i želite poduzeti sljedeći korak u karijeri – kod nas vas očekuju zanimljivi zadaci i projekti. Naša djelatnosti porezno savjetovanje, revizija i poslovno savjetovanje nude najrazličitije mogućnosti!

 

SteuerberatungPorezno savjetovanje

Prva stvar koju ćemo povezati s poreznim savjetovanjem neće nužno biti kreativnost. Pojedinačna savjetodavna rješenja naših stručnjaka pokazuju, međutim, da se kod nas posao ne obavlja samo precizno, već i domišljato. U poreznom savjetovanju naše su kolegice i kolege kompetentne osobe za porezna i poslovna pitanja. Teme pritom obuhvaćaju sve od tekućeg knjigovodstva, uključujući godišnji obračun, obračun plaća i porezno savjetovanje pa do nadzora projekata, poput npr. restrukturiranja ili planiranja slijedništva. 

 

 

Accounting

Računovodstvo

Dobro i utemeljeno računovodstvo predstavlja osnovu za daljnje analize i savjetodavne usluge. Naše kolegice i kolege u računovodstvu stvaraju tu osnovu pomoću svog stručnog znanja i na taj način omogućuju kvalitetno daljnje savjetovanje. Ali ovdje nije od važnosti samo njihovo stručno znanje, već prije svega njihova osobna stručnost u profesionalnom ophođenju s klijentima i nadležnim tijelima. A sigurni smo da znate i ovo: Kao računovođa, čovjek se uvijek nalazi “korak ispred” i dobro je upoznat s najnovijim temama. Raznovrsnost industrija koje pokrivamo omogućuje da djelatnost uvijek bude zanimljiva.

 

WirtschaftsprüfungRevizija

Što zapravo čini dobrog revizora? On naravno mora posjedovati vrhunsko obrazovanje, stručno znanje, objektivnost i iskustvo. Ali za nas to nije dovoljno: Osim bogatih stručnih vještina posebno značenje pridajemo društvenim i emocionalnim vještinama čovjeka. Naši timovi provode i klasične revizije i posebne revizije. Kod svake revizije želimo stvoriti za svoje klijente “ekstra vrijednu reviziju” pomoću preporuka za poboljšanje poslovanja, sustava interne kontrole i sustava za upravljanje informacijama. Za to nam je prije svega potrebno dobro razumijevanje za poslovne procese klijenata.

 

Business ConsultingPoslovno savjetovanje

Tražite široku paletu projekata i zadataka? U tom slučaju, moglo bi Vam odgovarati poslovno savjetovanje. Naše kolegice i kolege svojim stručnim i metodološkim znanjem podržavaju razvoj i unapređivanje poslovanja ili procesa. Djelatnost poslovnog savjetovanja u TPA obuhvaća široki savjetodavni spektar financijskih usluga sve do savjetovanja u vezi s podrškama EU.

 

 

 

Interne ServicesInterne usluge

No ne može se reći da samo u operativnim djelatnostima uvijek ima posla. I naše interne usluge, kao npr.  poslovni razvoj i marketing, upravljanje nekretninama ili ljudski potencijali, nude vrlo zanimljive mogućnosti.