Nacionalni trening i razvoj

Uspjeh započinje pravim odabirom stručnog školovanja! Programom obuke i usavršavanja koji nudimo svojim zaposlenicima, osigurava im se podrška na njihovom profesionalom putu i osobnom razvoju. Svjesni smo da je njihovo znanje naš najveći kapital. Naš uspjeh ovisi o stručnim kvalifikacijama svakog pojedinog zaposlenika.

Naši zaposlenici profitiraju zahvaljujući opsežnoj ponudi za edukaciju:

  • Interna edukacija i stručna predavanja
    Nudimo raznoliku ponudu stručnih predavanja i seminara o aktualnim temama i zakonskim promjenama. Kod organizacije internih predavanja zaposlenicima je zajamčena vremenska i lokalna fleksibilnost upotrebom video-konferencije i video-zapisa.
  • Intelektualne vještine
    Osim stručnoj ekspertizi veliku pažnju pridajemo i razvoju komunikacijskih, savjetodavnih i timskih vještina. U okviru edukacije za pojedine odjele kao i za pojedince potičemo osobno usavršavanje, a time također unapređujemo i kvalitetu rada naših zaposlenika.
  • Vanjske ponude za obuku i usavršavanje
    U svrhu nadogradnje i proširenja specijalnih stručnih znanja nudimo mogućnost sudjelovanja na seminarima i programima obuke koje organiziraju vanjske tvrtke. Podržavamo svoje zaposlenike u njihovom stručnom obrazovanju tako što preuzimamo troškove seminara i pružamo mogućnost fleksibilnog radnog vremena. ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), najbrže globalno rastuće tijelo za profesionalne računovođe, nagradilo je TPA certifikatom “ACCA Platinum Approved Employer” – najvišom razinom koju tvrtke mogu postići u ACCA Approved Employer programu te koja označava da TPA ispunjava stroge ACCA kriterije u području razvoja ljudskih potencijala u rangu s najboljim svjetskim tvrtkama.

Osim toga, nudimo niz međunarodnih treninga.