Međunarodni trening i razvoj

Uz lokalne seminare, mogućnost sudjelovanja na seminarima i programima obuke u inozemstvu dodatno zaokružuje ponudu obuke i usavršavanja u kompaniji TPA. Seminari su osmišljeni specifično za ciljne grupe te se održavaju u zemlji i inozemstvu u suradnji s našim kolegama iz drugih zemalja grupe. Posredovanjem znanja, važnu ulogu ovdje ima, naravno, i „networking“. Na taj način naši zaposlenici od samog početka svoje karijere grade osobnu međunarodnu mrežu kontakata.

U naš se međunarodni program obuke i usavršavanja, između ostalog, ubrajaju:

TPA Junior Consultants Event
Ovaj trodnevni seminar ima za cilj upoznavanje sudionika (junior consultants) s međunarodnom organizacijom te stvaranje osobnih kontakata s kolegicama i kolegama iz drugih TPA ureda. Cilj je također poistovjećivanje s društvom TPA kao i jačanje samosvijesti mladih zaposlenika. Posredovanjem temeljnih stručnih znanja koja omogućuju bolju i učinkovitiju komunikaciju te razmjenu znanja i vještina, dinamične aktivnosti izvan ureda i sportska natjecanja pridonose motivaciji, zadovoljstvu i značajnoj osobnoj vrijednosti.

TPA Senior Consultants Event
„Zajednička iskustva i doživljaji u timu“ – moto je ove dvodnevne manifestacije. Kako bi se i konzultantima seniorima pružila mogućnost boljeg međusobnog upoznavanja, organiziramo ovakvu manifestaciju. S jedne strane, naglasak se stavlja na razmjenu iskustava vezano uz specijalne stručne teme, dok se s druge strane nastoji poticati timski duh kroz svladavanje nesvakidašnjih zadaća/izazova.

Edukacija u organizaciji
Međunarodnim seminarom u organizaciji TPA grupe, naši zaposlenici imaju mogućnost sudjelovanja na seminarima koje organizira , primjerice na temu sporazuma o oporezivanju, transfernih cijena itd.