FAQ

  • Kako se mogu prijaviti za posao u TPA ?

Drago nam je što ste zainteresirani za rad u našem društvu. Prijavu možete poslati na e-mail adresu posao@tpa-group.hr. Molimo vas da priložite životopis, pismo namjere i dodatne isprave ili uvjerenja.

  • Koji su mi dokumenti i isprave potrebni za potpunu prijavu?

Potpuna prijava sastoji se od pisma namjere, životopisa, te svjedodžbe o završenom školovanju, diplome i preporuke.

Među ponuđenim radnim mjestima ne pronalazim odgovarajuću ponudu. Mogu li poslati općenitu prijavu?

Naravno! Cijenimo vašu inicijativu! Na našoj burzi rada ne nalaze se isključivo radna mjesta koja se trenutačno nude, već postoji i mogućnost podnošenja općenitih prijava.

  • Mogu li se istodobno prijaviti za više mjesta?

Naravno da se možete istodobno prijaviti za više mjesta. Također nas možete u pismu namjere obavijestiti da vas zanima i neko drugo radno mjesto (molimo da navedete opis tog radnog mjesta). Mi ćemo to uzeti u obzir prilikom obrade vaše prijave.

  • Koliko ću brzo dobiti povratnu informaciju u vezi sa statusom moje prijave?

Brz i uljudan natječajni postupak naš je prioritet. Stoga možete računati na prvi odgovor u vezi s vašom prijavom vrlo brzo, najkasnije tjedan dana nakon što primimo vašu prijavu.

  • Kako se mogu prijaviti za posao u TPA u inozemstvu?

Na našoj stranici www.tpa-group.com pronaći ćete pod “Career” poveznice s početnim stranicama ureda u određenim zemljama. Molimo da odaberete poveznicu za zemlju koja vas zanima. Na odgovarajućoj početnoj stranici te zemlje pronaći ćete važeće ponude za radna mjesta.

  • Kome se trebam obratiti ukoliko imam bilo kakvih pitanja u vezi s ponuđenim radnim mjestom ili u vezi s mojom prijavom?

Za sva pitanja u vezi s temom zapošljavanja na raspolaganju vam stoji gđa. Martina Verović na broju +385 1 4882 555.