Biotehnologija i farmaceutska industrija

| Vrijeme čitanja: 1 Min

U gotovo niti jednoj drugoj branši nije toliko izraženo međunarodno tržišno natjecanje, što rezultira i većom opasnosti od konkurentskog preuzimanja. Tehnološki napredak prisiljava tvrtke u ovoj branši da stalno idu u korak s brzim promjenama na tržištu i kontinuirano ulažu u istraživanje i razvoj.

Ključno je poboljšati proizvodnju i prodajne procese, podići stupanj orijentiranosti prema klijentima i razvijanje novih, dodatnih distribucijskih kanala kako bi bili u mogućnosti utvrditi svoje poslovanje na tržištu na dugoročnoj osnovi. Pritom ne treba zanemariti aspekte koji se odnose na upravljanje kvalitetom i regionalne ekonomske politike koji su od iznimne važnosti u globalnom tržišnom natjecanju.

Potreba za financiranjem dugoročnih investicija osobito je izražena u oba sektora. TPA vam pruža podršku u vašim modelima financiranja, uzimajući u obzir važna porezna pitanja.

Nadalje, naši će vam stručnjaci pomoći da proširite i maksimirate svoje snage, jer nastojimo održati korak s brzinom promjena na tržištu te vama i vašem području poslovanja osigurati napredak na poreznoj razini.