6. međunarodna konferencija o kontrolingu u RH

20. November 2018 | Vrijeme čitanja: 1 Min

I ove godine konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider organizirali su najveći kontroling event u Hrvatskoj – 6. međunarodnu konferenciju o kontrolingu u RH pod pokroviteljstvom ICV-a, međunarodne udruge kontrolera.

TPA Hrvatska je bio jedan od sponzora konferencije i veliko nam je zadovoljstvo biti partner događaja koji promovira bolju analizu poslovnih rezultata te planiranja poslovanja.

Ovogodišnja konferencija, na kojoj se okupilo više od 200 sudionika, bila je posvećena je svim aspektima različitih mehanizama kontrolinga, pozitivnim promjenama koje kontroling donosi i brojnim mogućnostima različitih pogleda na upravljanje.

Razlikovati dobro od lošeg, ispravno od neispravnog, održivo od neodrživog i na kraju isplativo od neisplativog svrha je postojanja i sama bit kontrolinga. Otkriti razliku, djelovati različito i biti različit, formula je za uspjeh kontrolinga, i cijelog poduzeća.

Oni koji to uspiju mogu očekivati rezultat koji se razlikuje od prosjeka, od uobičajenog, od ostalih. Kontroling uvelike mjeri može pomoći u kreiranju različitosti cijele kompanije. Ako vidi ono što nitko drugi ne vidi, ako zakorači izvan utabanih staza, ako se usudi razmišljati izvan okvira.

6. međunarodna ICV konferencija o kontrolingu bavila se upravo tom temom.

Prezentacije iz Švicarske, Njemačke, Austrije, BiH i Hrvatske pokazale su nam kako kontroling može biti primjer različitog, boljeg, naprednijeg i time pokretač dobrih promjena u poduzeću.

Prezentacije s konferencije možete preuzeti ovdje.