Expo Real 2019 – München

07

October 2019

Print

Expo Real 2019 – München

07.10.2019 – 09.10.2019

Više o Expo Real

Dvorana B2, Štand 131

TPA na Expo Real 2019

Najveći europski B2B sajam nekretnina i ulaganja sinonim je za umrežavanje, tržišnu orijentaciju i vrijedne poslovne kontakte. Na površini od 64.000 četvornih metara u šest dvorana, više od 2.000 izlagača predstavlja svoju ponudu na području nekretnina. Sudionici EXPO REAL-a predstavljaju cjelokupni opseg industrije nekretnina.

Međunarodni stručnjaci za nekretnine tvrtke Baker Tilly International

Radujemo se Vašem dolasku na Expo Real, zajedno s tvrtkom Baker Tilly International.

Moći ćete se povezati sa stručnjacima za nekretnine iz više od 25 zemalja mreže tvrtke Baker Tilly International: stručnjaci iz Danske, Njemačke, Austrije, Bugarske, Albanije, Češke, Poljske, Rumunjske, Mađarske, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Italije, Luksemburga, Španjolske, Nizozemske, Švicarske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije i Sjedinjenih Država bit će prisutni na našem štandu B2.131.

Osim naših stručnjaka za nekretnine iz Austrije, na sajmu će sudjelovati i stručnjaci TPA-a iz zemalja Srednje i Istočne Europe. Saznajte više o našim međunarodnim kontaktima za nekretnine!

Naši stručnjaci za nekretnine raduju se susretu s vama!

Kao i obično, TPA grupu možete upoznati u dvorani B2, štand 131. Dobrodošli ste da iskoristite našu snažnu lokalnu i međunarodnu mrežu i naše veliko iskustvo u strukturiranju i provedbi složenih nekretninskih projekata. Kako biste dogovorili individualne sastanke, obratite se osobnom kontaktu u TPA ili pošaljite e-mail na: service@tpa-group.at

Vidimo se u dvorani B2 – štand 131

7. – 9. listopada 2019. u Münchenu
www.exporeal.net

 

Publikacije

Ulaganja u nekretnine u Srednjoj i Istočnoj Europi…

Etički kodeks TPA

Investirajte u Crnoj Gori

Poticaji za energetsku učinkovitost u CEE/SEE regi…

Investirajte u Sloveniji

Investirajte u Srbiji

Investirajte u Rumunjskoj

Investirajte u Mađarskoj

Investirajte u Slovačkoj

Investirajte u Poljskoj