6. međunarodna ICV konferencija o kontrolingu

15

November 2018
Hotel Westin, Zagreb

Print

6. međunarodna ICV konferencija o kontrolingu

Razlikovati dobro od lošeg, ispravno od neispravnog, održivo od neodrživog i u konačnici isplativo od neisplativog, svrha je postojanja i sama bit kontrolinga.

Otkriti razliku, djelovati različito i biti različit, formula je za uspjeh kako kontrolinga, tako i cijelog poduzeća. Oni koji to uspiju, mogu očekivati rezultat koji se razlikuje od prosjeka, od uobičajenog, od ostalih.

Kontroling uvelike može pomoći u kreiranju različitosti cijele kompanije. Ako vidi ono što nitko drugi ne vidi, ako zakorači izvan utabanih staza, ako se usudi razmišljati izvan okvira.

Organizatori: konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko u suradnji s poslovnim tjednikom Lider.

Službeni jezik konferencije: hrvatski i engleski uz simultani prijevod.

Key note speaker ovogodišnje konferencije bit će g. Rolf Hichert, idejni začetnik IBCS koncepta – International Business Communication Standards.

Danas se smatra najvećim stručnjakom za menadžersko izvještavanje na svijetu, a njegov – drugačiji pogled na vizualizaciju menadžerskog izvještavanja uvelike je promijenio kontrolerski svijet.

6. međunarodna ICV konferencija o kontrolingu bavit će se najvažnijim kontrolerskim temama današnjice. Prezentacije iz Švicarske, Njemačke, Austrije, BiH i Hrvatske pokazat će kako kontroling može biti primjer različitog, boljeg, naprednijeg i time pokretač dobrih promjena poduzeća.

Cilj konferencije već je tradicionalno prezentiranje najnovijih trendova iz svijeta kontrolinga. Hrvatska može razvijati kontroling jednako brzo i temeljito kao i najrazvijenije svjetske ekonomije. Imamo jaku informatičku podršku, mnogo mogućnosti stručnog usavršavanja te ono najvažnije – sve jaču svijest o nužnosti kontrolinga u suvremenom biznisu.

Kome je namijenjena 6 ICCC?

Vlasnicima poduzeća, top-menadžerima, menadžerima prodaje, marketinga, nabave, proizvodnje, kontrolerima svih razina, analitičarima, planerima, menadžerima računovodstva i financija, IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima koja su potpora kontrolingu (BI, DW, planiranje)

Što sudionici mogu očekivati?

Apsolutno i potpuno pogled iz perspektive prakse, uz pregršt provjerenih znanja koja u praksi uspješno funkcioniraju. Polaznici ove konferencije svake godine dobiju niz ideja za razvoj sličnih rješenja u svojem okruženju, inspiraciju, “know-how”, ohrabrenje za nove poteze koje možda žele – ali se boje pokrenuti zbog straha od neuspjeha. Svi predavači su stručnjaci u svom području i pričaju o temi koju sami žive.

Link za prijavu

Publikacije

Investirajte u Crnoj Gori

Poticaji za energetsku učinkovitost u CEE/SEE regi…

Investirajte u Sloveniji

Investirajte u Srbiji

Investirajte u Rumunjskoj

Investirajte u Mađarskoj

Investirajte u Slovačkoj

Investirajte u Poljskoj

Investirajte u Češkoj Republici

Investirajte u Bugarskoj