20. Expo Real 2018 – München

08

October 2018

Print
20. Expo Real 2018 – München

20. Expo Real 2018 – München

Ponedjeljak, 10/08/2018, 09:00 Messe München, Messegelände, 81823 München, Njemačka

Najveći europski B2B sajam nekretnina i investicija sinonim je za umrežavanje, tržišnu orijentaciju i vrijedne poslovne kontakte. Na površini od 64.000 četvornih metara u šest dvorana, više od 1.700 izlagača predstavlja svoju ponudu u sferi nekretnina. Sudionici EXPO REAL-a predstavljaju cijeli spektar u djelatnosti nekretnina.

Događaj će pratiti opsežan, obično dobro posjećeni konferencijski program: na 80-ak simpozija, konferencija i okruglih stolova, 400 govornika će raspravljati o aktualnim trendovima i inovacijama na tržištima nekretnina, investicija i financiranja. Ove godine ponovno ćemo biti zastupljeni na Expo Realu s vlastitim izložbenim štandom.

Stručnjaci iz 23 zemlje na sajmu nekretnina

Radujemo se što ćemo Vas moći pozdraviti na Expo Real-u. Osim stručnjaka za nekretnine iz Austrije i Baker Tilly iz Njemačke, na sajmu sudjeluju i TPA stručnjaci iz naših ureda iz 11 zemalja SIE / SEE, kao i stručnjaci za nekretnine i savjetnici iz različitih tvrtki Baker Tilly International iz cijelog svijeta.

Moći ćete se povezati s stručnjacima za nekretnine iz mreže Baker Tilly International. Prošle su godine na našem štandu B2.131 bili prisutni konzultanti iz više od 20 zemalja: Njemačke, Velike Britanije, Luksemburga, Rusije, Španjolske, Švicarske, Ukrajine i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Saznajte više o našim međunarodnim kontaktima o nekretninama!

Naši stručnjaci za nekretnine raduju se susretu s vama!

Kao i obično, TPA Grupu možete naći u dvorani B2, štand 131. Dobrodošli ste iskoristiti našu snažnu lokalnu i međunarodnu mrežu, kao i naše široko iskustvo u strukturiranju i provedbi složenih nekretninskih projekata. Kako biste organizirali pojedinačne sastanke, obratite se svom osobnom kontaktu na TPA Hrvatska ili pošaljite e-mail na: service@tpa-group.at

Vidimo se u dvorani B2, štand 131!

EXPO REAL 
8 – 10 October 2018 München
www.exporeal.net