Povijest Tvrtke

Osnovana prije više od 35 godina u gradu Langenloisu na jugu Austrije, TPA je danas među vodećim kompanijama za porezno pravo i reviziju u Hrvatskoj. Također, TPA grupa prometnula se među najuspješnije kompanije na tom području u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

 

 TPA u Hrvatskoj

 Osnovana 2015.

 Pravni oblik: d.o.o. (društvo s ograničenom odgovornošću)

 Menadžment: 2 partnera

 Zaposlenici: oko 10

 Uredi: 1

 TPA Grupa

 Zaposlenici: oko 1,000

 Zemlje: 11

 Lokacije: 27

Kompanija u Hrvatskoj i u inozemstvu.

TPA spada među vodeće hrvatske kompanije na području poreznog savjetovanja i revizije kao i pružanju raznih profesionalnih usluga klijentima.

Uz Hrvatsku, TPA grupa djeluje i u ostalih deset zemalja Srednje i Jugoistočne Europe: Albaniji, Austriji, Bugarskoj, Češkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Mađarskoj. Sveukupno cijela grupa ima više od 1,000 zaposlenika na 27 lokacija.

Naše usluge.

U Hrvatskoj TPA pruža sljedeće usluge: porezno savjetništvo, reviziju, savjetovanje. Ukratko, ovo je filozofija TPA: „Posao licem u lice“. Zaposlenici TPA nastoje biti što je moguće bliže klijentu pri obavljanu posla. Njihov posao karakteriziraju prisutnost na licu mjesta, posjedovanje visokih stručnih znanja te razumijevanje širokog raspona industrija.

Posebna znanja stručnjaka u TPA, među ostalim, uključuju stručna znanja na području nekretnina, međunarodnog poreznog prava, osnivanja i restrukturiranja kompanija, odabiru najprikladnijeg pravnog oblika za obavljanje određenog posla, kao i pitanja iz radnog prava.

TPA Grupa: regionalni korijeni. Globalna mreža.

TPA Grupa nezavisna je članica Baker Tilly Europe Alliance te je stoga u stanju svojim klijentima pružiti pristup globalnoj mreži poreznih savjetnika, revizora i konzultanata.

Zahvaljujući našoj alijansi s mrežom Baker Tilly International, 11 zemalja neovisne TPA Grupe savršeno su povezane na globalnoj razini te smo u stanu pružiti visokokvalitetnu uslugu u svim glavnim poslovnim centrima i regijama svijeta.

Baker Tilly International mreža trenutno se sastoji od 165 nezavisnih članica u 141 zemlji, s ukupno 28,000 zaposlenika u 745 ureda, što ju svrstava među 10 najvećih svjetskih konzultantskih mreža.

Povijest TPA .

TPA (izvorno skraćenica od: Treuhand Partner Austria) osnovan je 1979. u Langenloisu (južna Austrija). Kompanija je brzo rasla – 1990. broj zaposlenih već je porastao na 65. Ranih 1990-ih kompanija je počela sa širenjem na Srednju i Jugoistočnu Europu.

Danas, nezavisna TPA Grupa djeluje u jedanaest zemalja. Kao posljedica članstva u Crowe Horwath International, početkom 2005. godine naziv grupe promijenjen je u „TPA Horwath“.

 

Jesen 2016. godine predstavlja novo važno poglavlje u razvoju “TPA”, jedne od vodećih austrijskih kompanija na području poreznog savjetništva i revizije: u svih 11 zemalja Srednje i Jugoistočne Europe, Grupa je sada nezavisna članica Baker Tilly Europe Alliance pod svojim vlastitim nazivom, “TPA”.

Zahvaljujući alijansi s mrežom Baker Tilly International, 11 zemalja nezavisne TPA Grupe odlično su povezane na globalnoj razini te je stoga TPA u stanju pružiti visokokvalitetnu uslugu u svim glavnim poslovnim centrima i regijama svijeta.

 

Kao samostalna kompanija, TPA je jedna od najvećih austrijskih kompanija za porezno savjetništvo i reviziju koje djeluju u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.