Usluge

Porezno Savjetovanje - TPA

Porezno savjetovanje

Kvalitetno savjetovanje na području poreznih pitanja zahtijeva detaljno poznavanje pravnih propisa te sposobnost točne procjene situacije i potreba klijenata. TPA stručnjaci sposobni su dovoljno rano prepoznati nadolazeće propise i otvorene porezne opcije, te svojim klijentima pružiti visokoprofesionalne usluge. Složena regulativa u EU i državama koje su pred ulaskom u EU te povećanje interesa za strana tržišta zahtijeva lokalne stručnjake.

Porezno savjetovanje pregled
Računovodstvo

Računovodstvo

Računovodstvo je neizostavan dio svake kompanije. Naš računovodstveni odjel pruža sve usluge potrebne za uspješno praćenje i vođenje poslovanja te ispunjavanje svih zakonskih izvještajnih obveza. Prilagođavamo se specifičnim zahtjevima klijenata koji proizlaze iz aktivnosti pojedinih kompanija. Na taj se način osigurava ispunjavanje zakonskih obveza, nadzor poduzetnika nad poslovanjem i otkrivaju porezne uštede omogućene poreznim propisima.

Računovodstvo pregled
TPA revizija vam, osim revizije financijskih izvještaja i specijalnih revizija, pruža stručna znanja poslovnog savjetovanja i međunarodnog računovodstva (MSFI / HSFI / Njemački-GAAP).

Revizija

TPA revizija vam, osim revizije financijskih izvještaja i specijalnih revizija, pruža stručna znanja poslovnog savjetovanja i međunarodnog računovodstva (MSFI / HSFI / Njemački-GAAP). Naša je revizorska odgovornost proteže se daleko izvan puke potvrde da su godišnja financijska izvješća sastavljena u skladu sa zakonskim propisima. Naš cilj je stvoriti "dodatnu vrijednost računovodstva" za naše klijente s preporukama za optimizaciju poslovnih procesa, sustava unutarnjih kontrola i upravljačkog izvještavanja kod svake revizije.

Revizija pregled
Savjetovanje

Savjetovanje

Fokus našeg savjetovanja temelji se na mjerljivim prednostima za naše klijente. Osnova za individualno savjetovanje povjerljiv je odnos klijenta i savjetnika koji uključuje iskusne stručnjake iz raznih savjetodavnih područja, koji koriste sofisticirane i kvalitativne metode, te visoka stručnost na području poreza i revizije. Samo na ovaj način mogu se razviti nove ideje i maksimalna pouzdanost prilikom izrade rješenja po mjeri koja su posebno bitna prilikom donošenja odluka.

Savjetovanje pregled