Baker Tilly International

Ovdje se nalaze novi podaci i brojke. Mi smo porezni savjetnici, revizori i poslovni konzultanti prije svega…

Pružanje razumnog savjeta zahtjeva snažnu mrežu

TPA Grupa nezavisna je članica Baker Tilly Europe Alliance te stoga može pružiti klijentima pristup međunarodnoj mreži poreznih savjetnika, revizora i konzultanata.

Zahvaljujući našoj alijansi s mrežom Baker Tilly International, 11 zemalja nezavisne TPA Grupe koje su odlično povezane na globalnoj razini, možemo pružiti visokokvalitetnu uslugu u svim glavnim poslovnim središtima i regijama u svijetu.

Naši klijenti profitiraju direktnim kanalom komunikacije i izravnom strukturom donošenja odluka te imaju pristup najboljim međunarodnim konzultantima koji poznaju stanje na tržištima pojedinih zemalja u svakom trenutku.

O Baker Tilly International

U najvažnijem europskom tržištu, Njemačkoj, TPA Grupa usko surađuje s vodećim i vrlo uspješnim članicama Baker Tilly International,  renomiranom njemačkom konzultantskom tvrtkom Baker Tilly Roelfs, koja posluje na 12 lokacija u Njemačkoj te ima više od 1,000 zaposlenika.

Baker Tilly International mreža trenutno se sastoji od 165 nezavisnih članica u 141 državi, s ukupnim brojem od 28,000 zaposlenika u 745 ureda, što ju svrstava među 10 najvećih globalnih konzultantskih mreža.

 

Pročitajte više o TPA Grupi – Vašem partneru u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.