O Nama

Znanje donosi uspjeh. Zato ga prenosimo.

Dobrodošli u TPA Grupu!

Tražite li partnera koji razumije Vaše potrebe?

Koji govori Vašim jezikom, poznaje vašu poslovnu djelatnost i koji je spreman izdvojiti vrijeme da bi saslušao Vaše potrebe? Upravo je TPA Grupa pravi poslovni partner za Vas. Naši najvažniji alati nisu kalkulatori, proračunske tablice ili moderna tehnologija, već pozorno oko, pažljivo uho, dobar nos i iskreni razgovor.Samo oni koji komuniciraju na ravnopravnoj razini i koji se mogu poistovjetiti sa svakim projektom mogu pronaći najprikladnije rješenje. To je ono što podrazumijevamo pod poslovanjem licem u lice.Upravo to provodimo u djelo iz dana u dan, na lokalnoj i međunarodnoj razini u područjima poreznog savjetovanja, računovodstva, revizije i savjetovanja. 

11 zemalja, 1 kompanija. TPA Grupa.

TPA Grupa također Vam je dostupna u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi: u Albaniji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Mađarskoj. Oko 1,000 zaposlenika koji rade na 27 lokacija u jedanaest zemalja brinu o Vašim potrebama.

TPA Grupa: regionalni korijeni. Globalna mreža.

TPA Grupa nezavisna je članica Baker Tilly Europe Alliance te stoga može pružiti klijentima pristup međunarodnoj mreži poreznih savjetnika, revizora i konzultanata.

Zahvaljujući našoj alijansi s mrežom Baker Tilly International, 11 zemalja nezavisne TPA Grupe koje su odlično povezane na globalnoj razini, možemo pružiti visokokvalitetnu uslugu u svim glavnim poslovnim središtima i regijama u svijetu.

Baker Tilly International mreža trenutno se sastoji od 165 nezavisnih članica u 141 državi, s ukupnim brojem od 28,000 zaposlenika u 745 ureda, što ju svrstava među 10 najvećih globalnih konzultantskih mreža.

Video: TPA Grupa