Energija

Živimo u vremenu za koje je karakteristična stalna dostupnost energije. Zbog povećanih potreba za električnom energijom, plinom, toplinom i opskrbom vode, u budućnosti se očekuje znatan porast zahtjeva i izazova s kojima se suočavaju društva u ovom sektoru. Stoga redovito objavljujemo studije koje se bave energetskim sektorom u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

Energy - TPA Horwath Croatia

 

Obnovljivi izvori energije

Osobito u području obnovljivih izvora energije potražnja za energijom će i dalje neprekidno rasti, prije svega u razvijenim zemljama, koje imaju za cilj krajnjim korisnicima ponuditi "čistu" energiju. Jačanju aktualnog trenda doprinosi i izraženija ekološka svijest pojedinaca.

Specifična znanja iz pojedinih područja i dugogodišnje iskustvo neophodni su kako bi se na optimalan način upozorilo na trenutačne i buduće promjene u ovom području te njihovu provedbu, čime se osigurava dugoročni uspjeh društva. Da biste to učinili, morate biti u mogućnosti, između ostalog, uskladiti poslovanje s brojnim nacionalnim subvencijama, različitim carinskim smjernicama i onima koje se tiču zaštite okoliša te brzo reagirati u nacionalnim i međunarodnim tržišnim uvjetima koji su skloni stalnim promjenama.
Naši stručnjaci u energetskom sektoru mogu vam pomoći u realizaciji vaših energetskih projekata!